Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No strany proti zneužívání kovidu mi přijdou nejednotné a obtížně provolitelné do sněmovny: SPD; Trikolora; Volný (s volným blokem) a Aliance národních sil.

0 0
možnosti

Kdyby mohly volby něco změnit, dávno by byly zrušeny...

0 0
možnosti

> Je důležité, aby nebyly zvoleny strany, které napáchaly nedozírné škody ...

Konečně, rozumný názor! Vyloučíme všechny komunisty, neomarxisty, oligarchy, zprofanovanou ODS s ČSSD a zbude tam - Tomio Okamura ;)

(komentář může obsahovat ironii)

0 0
možnosti

VŠE jsem považoval za špičkovou universitu. Od těch dob co se tam studuje politologie si to nemyslím. Není to jen VŠE, je zajímavé si přečíst témata diplomek i UK, o těch soukromých vysokých školách na každé druhé vesnici ani nemluvím. Podle mého názoru svou úroveň si drží pouze lékařské fakulty a techniky. Tam se ovšem musí studovat, něco se naučit, nestačí pouze žvanit.

4 0
možnosti
Foto

I to je vizitka vlád předchozích i té současné. I proto má autor článku pravdu, že je třeba vyměnit předchozí struktury.

0 0
možnosti

J42i14r50i 37P64i82l49n48y

4. 8. 2021 8:54

Obávám se, že pokud se k moci dostanou noví bojovníci, tak ta dnešní špetka demokracie co ještě zbývá velice rychle skončí.

2 0
možnosti

Bohužel hlavním tématem by měla být snaha opřít se proti EK nám vnucovanému zelenému programu,který způsobí velké schudnutí všech našich občanů,ale proti tomu nemá odvahu se postavit žádné z větších politických seskupení .

6 0
možnosti
Foto

Pamatovat si, kdo je nejvíce pro tyto programy - Piráti a STAN, vedeni Bartošem, který hlasoval proti vstupu do EU.

1 0
možnosti

J24a54n 97M57a31r52e63k

3. 8. 2021 22:30

Pane Zelinka, ve svém profilu píšete, že jste m.j. politolog. Nedovedu pochopit, že politolog, tedy člověk se značným vzděláním v historii politiky si může tak naivně slibovat zlepšení po volbách. Já, starej dědek přes osmdesát jsem už těch voleb v ČS i tady v Kanadě zažil desítky. NIKDY s o po vobách nic nezlepšilo. Ono totiž nezáleží jen na vládě, ale také na národě.

10 1
možnosti

Musíme zachránit naše směřování na Západ, nikoli do Ruska nebo Číny.

6 2
možnosti

Co konkrétně to znamená? "Uprchlíci vítejte, kdo nesouhlasí je Hitler"?

7 2
možnosti

"Současná vláda = KORONAVIRUS". U některých článků je vtipné, jak v nich graduje hysterie a nejhloupější výkřik se schová nakonec. Protože tvrdit, že s jinou vládou by koronavirus nebyl, no, nemám slov. ..

11 6
možnosti

Nic takového se v blogu netvrdí. Tvrdí se tam Současná vláda = POHRDÁNÍ ZÁKONY A ÚSTAVOU. A to tvrzení je pravdivé.

7 6
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1286x
Politolog, publicista, spisovatel a badatel na volné noze. Absolvent VŠE v Praze, obory politologie, diplomacie.

Články o společnosti, politice, vývoji ve světě, mezinárodních vztazích; odzbrojení, bezpečnost, změny ve společnosti; aktuální témata i ohlédnutí se za důležitými okamžiky historie české i světové.