Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Haha kandidovat muze kdokoliv. Ale vyhraje ten kdo je zvoleny temi bohatymi. :-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že alternativní kandidáti jsou přehlíženi poněkud neprávem, ale uvítal bych v blogu podrobnější rozbor (aspoň třeba tří) než jednoznačná preference jednoho alternativního kandidáta. Já jsem třeba jinde potkal zmínky o tom liberteriánském kandidátu Gary Johnsonovi či o nezávislém kandidátu Michaelu Bloombergovi.

A jinak trochu paradoxně na mně v blogu působí úvodní odignorování Clintonové se závěrečným přáním, že by si USA zasloužily prezidentku :-)

1 0
možnosti

Zde se ukazuje slabost systemu volby prezidenta (i zastupcu do federalniho vedeni USA) a nebezpeci zvoleni nekoho, kdo neni schopen vest USA tak, jak by tato zeme mela byt vedena. Tato slabost se jmenuje PENIZE.

Ti, vami jmenovani kandidati tech druhych stran, tu podporu financni nemaji. Pro velikost Spojenych statu, je obrovsky handicap. Proc nemaji? Jina otazka a velmi dlouha odpoved. Az priste.

1 0
možnosti

R68a96d33e23k 42J76a92r63o38š

19. 2. 2016 14:23

Ježíšmarjá, jen ne žádný zelený či jiný neomarxista a potažmo navíc ženská. Pevně věřím v nějakého nového Ronalda Reagana, k němuž se zatím nejvíce blíží Donald Trump.

2 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1286x
Politolog, publicista, spisovatel a badatel na volné noze. Absolvent VŠE v Praze, obory politologie, diplomacie.

Články o společnosti, politice, vývoji ve světě, mezinárodních vztazích; odzbrojení, bezpečnost, změny ve společnosti; aktuální témata i ohlédnutí se za důležitými okamžiky historie české i světové.